سرمایه‌گذاری ویزای طلایی اندونزی به ۵۵۸ میلیون دلار رسید

    سرمایه‌گذاری ویزای طلایی اندونزی به 558 میلیون دلار رسید
    امتیاز این مطلب post

    طبق گزارش اداره کل مهاجرت در وزارت امور مهاجرت و اصلاحات اندونزی، سرمایه‌گذاری در برنامه ویزای طلایی اندونزی از زمان راه‌اندازی آن در ماه جولای به ۹ تریلیون روپیه اندونزی (تقریبا ۵۵۸ میلیون دلار آمریکا) رسیده است.

    آمار صدور ویزاها در اندونزی

    جایا ساپوترا، مدیر مجوزهای اقامت و وضعیت مهاجرت در اندونزی اعلام کرد که این کشور درمجموع ۵.۱۶ میلیون ویزا بین ژانویه تا ۱۵ دسامبر ۲۰۲۴ صادر کرده است. از این میان، ۸۹ درصد ویزاها در بدو ورود بوده است، همراه با سایر دسته‌ها مانند:

    • ۴۲۰.۰۰۰ ویزای یک‌بار ورود
    • ۴۳۰۰۰ ویزای چند بار ورود
    • ۶۲۰۰۰ ویزا با اقامت محدود

    تا اواسط دسامبر، درآمد غیر مالیاتی دولتی حاصل از خدمات ویزا به ۸.۵۸ تریلیون روپیه اندونزی رسید که ۴۳ درصد از هدف ۶ تریلیون روپیه اندونزی در سال ۲۰۲۴ فراتر رفت.

    اهداف ویزای طلایی اندونزی

    هدف برنامه ویزای طلایی اندونزی که توسط رئیس‌جمهور جوکو ویدودو در ۲۵ ژوئیه ۲۰۲۴ راه‌اندازی شد، جذب سرمایه‌گذاری و استعدادهای بین‌المللی برای گروه‌های مختلف زیر است.

    • سرمایه‌گذاران فردی و شرکتی
    • شهروندان سابق اندونزی و فرزندان آن‌ها
    • استعدادهای جهانی و چهره‌های برجسته

    شرایط ویزای طلایی اندونزی

    برنامه ویزای طلایی اندونزی گزینه‌های اقامت تا ۱۰ سال را ارائه می‌دهد که شرایط آن‌ها به شرح زیر است.

    برای سرمایه‌گذاران انفرادی

    • سرمایه‌گذاری ۲.۵ میلیون دلاری: واجد شرایط بودن برای اقامت ۵ ساله (نیاز به تاسیس یک شرکت).
    • سرمایه‌گذاری ۵ میلیون دلاری: واجد شرایط بودن برای اقامت ۱۰ ساله.
    • طرح جایگزین: ۳۵۰.۰۰۰ دلار سرمایه‌گذاری برای اقامت ۵ ساله یا ۷۰۰.۰۰۰ دلار برای اقامت ۱۰ ساله بدون تاسیس شرکت.

    برای سرمایه‌گذاران شرکتی

    • تاسیس یک شرکت در اندونزی.
    • سرمایه‌گذاری ۲۵ میلیون دلاری: واجد شرایط بودن برای اقامت ۵ ساله.
    • سرمایه‌گذاری بالای ۵۰ میلیون دلار: واجد شرایط بودن برای اقامت ۱۰ ساله.
    • هرچه سرمایه‌گذاری بزرگ‌تر باشد، دوره اقامت طولانی‌تر ارائه می‌شود.

    برنامه اقامت اندونزی از طریق سرمایه‌گذاری که معمولا به عنوان ویزای طلایی از آن یاد می‌شود، تاثیر قابل‌توجهی بر چشم‌انداز مهاجرت این کشور در سال ۲۰۲۴ گذاشته است. اگرچه دولت اندونزی قصد داشت تا پایان سال ۲۰۲۴ به رکورد ۱۰۰۰ ویزا برسد، اما در نیمه دوم سال تنها ۴۷۱ ویزا طلایی اعطا شد. وزارت مهاجرت اندونزی گزارش داد که ویزای طلایی اندونزی از جولای تا دسامبر ۲۰۲۴ تقریبا ۵۵۸ میلیون دلار (۹ تریلیون روپیه) جذب سرمایه کرده است.

    چالش های برنامه ویزای طلایی اندونزی

    چالش های برنامه ویزای طلایی اندونزی

    ابتکار ویزای طلایی یکی از جاه‌طلبانه‌ترین تلاش‌های اندونزی برای جذب اتباع خارجی ثروتمند به سرمایه‌گذاری و اقامت در این کشور و درنتیجه افزایش رشد اقتصادی آن است. برنامه اقامت مجوزهای طولانی‌مدت از پنج تا ۱۰ سال را در ازای سرمایه‌گذاری‌های مالی قابل‌توجه ارائه می‌دهد.

    با وجود علاقه قابل‌توجه، تنها بخش کوچکی از ویزاهای مورد انتظار پردازش شده است. اداره کل مهاجرت خاطرنشان کرد که این کمبود ناشی از چالش‌هایی در اجرا، از جمله فرآیند پیچیده درخواست و زمان طولانی تایید بوده است.

    صدور تنها ۴۷۱ ویزای طلایی اندونزی در نیمه دوم سال نشان‌دهنده مشکلات این کشور در دستیابی به اهداف خود است. در حالی که علاقه اولیه قوی بود، اعداد کلی انتظارات را برآورده نکرده است. هدف دولت جذب اتباع خارجی ثروتمند برای تزریق سرمایه حیاتی به اقتصاد بود، اما زمان کند پردازش و موانع بالای ورود مانع موفقیت کوتاه‌مدت شده است.

    تاثیر اقتصادی ویزای طلایی اندونزی

    با وجود این چالش‌ها، کمک‌های مالی متقاضیان ویزای طلایی به اندونزی کاملا قابل‌توجه بوده است. از جولای تا دسامبر ۲۰۲۴، کل سرمایه‌گذاری گزارش شده ۵۵۸ میلیون دلار، معادل تقریبا ۹ تریلیون روپیه بود. این هجوم تاثیر مثبتی بر اقتصاد اندونزی داشته و بخش‌هایی مانند املاک، گردشگری و توسعه تجارت را تحریک کرده است.

    تلاش‌های دولت برای جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی از طریق این برنامه قبلا نتایج مثبتی را به همراه داشته است، همان‌طور که در درآمد غیر مالیاتی دولتی ۸.۵۸ تریلیون روپیه منعکس شده است که ۱۴۲ درصد از هدف پیشی گرفته است. موفقیت ویزای طلایی اندونزی را نه‌تنها می‌توان با سرمایه‌هایی که جذب کرده است، بلکه با پتانسیل آن برای ارتقای نمایه بین‌المللی اندونزی به عنوان یک مقصد سرمایه‌گذاری سنجید.

    /e.vnexpress

    travelandtourworld